menu

Over ons

“Ambachtelijk schilderwerk met een flinke dosis enthousiasme.”

Wij zijn een bedrijf uit Nijkerk gerund door 2 broers. Jeffrey & Davey van den Brink. Met één dezelfde passie. J&D is in 2013 opgericht en we zijn inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 7 medewerkers. Met een hecht team van ambachtsmannen streven we elke keer weer naar hetzelfde doel; om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Zodat de klant jarenlang kan genieten van het door ons geleverde schilderwerk.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service is onze drijfveer.

Kwaliteit: Wij werken zorgvuldig en gaan voor het strakste resultaat, het eind resultaat staat bij ons altijd op 1. Doordat wij werken met A-merken en materialen staan wij garant voor kwaliteit. Ook zijn wij aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de betere schilder wij worden getoetst en gecontroleerd op ons werk. Ook hebben wij jaarlijks cursussen om ons te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste schildertechnieken

Betrouwbaarheid: Wij hebben de Veluwse mentaliteit: afspraak = afspraak. Wij gaan voor een langere samenwerking met u als opdrachtgever vandaar ons meerjarenonderhoudsplan waarmee wij u volledig ontzorgen en u woning in topconditie houden.

Snelle service: Indien u ons belt, of een offerte aanvraag doet via de mail of WhatsApp maken we z.s.m. telefonisch een afspraak om een datum af te spreken om de werkzaamheden op te nemen op locatie. Hierbij adviseren wij vrijblijvend op kleur en materiaal. Na de kennismaking zorgen wij voor een gepaste en heldere offerte op maat en garanderen wij dat u die krijgt binnen één week. indien u akkoord gaat met de offerte proberen we de opdracht op zo snel mogelijke manier in te plannen wat u en ons past u krijgt altijd een richtdata. Wij nemen voor aanvang van de opdracht contact op over de afstemming kwa tijd en datum dat we de werkzaamheden beginnen.


Ons team
Vrijblijvend advies bij u thuis en een gratis offerte?

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707