menu

Wandafwerking

Natuurlijk kunt u ook bij J&D van den Brink Schilderwerken terecht voor bijzondere afwerking van uw wanden. Onze schilders zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en schildertechnieken. Bovendien maken wij gebruik van de hoogste kwaliteit producten, voor een perfect resultaat!

Wandafwerking met bijzondere afwerking

Steeds vaker mogen wij bijzondere effecten aanbrengen op wanden en gevels. Onze standaard afwerking doen wij met Sikkens Pure Mat, een saus die als beste uit de consumententest kwam. Daarmee krijgt u een strakke, egale afwerking. Maar we kunnen meer!

Tot andere opties behoren bijvoorbeeld:

  • een stoere betonlook
  • moderne loodrechte lijnen
  • huiselijke kalkwanden
  • nette waterschade-reparaties

Daarnaast kan J&D van den Brink Schilderwerken uw stucwerk verzorgen in combinatie met het sauswerk voor bijzondere effecten. Heeft u andere wensen? Neem contact met ons op en laat het ons weten! Wij denken graag met u mee.

Spuitwerk met de fijne roller

Spuitwerk op de wanden geeft een mooi resultaat, maar is vaak lastig aan te brengen. Bij J&D van den Brink Schilderwerken kunnen we echter hetzelfde effect bereiken met een fijne roller! Met deze techniek hoeft u niet het meubilair uit de kamer te halen en kunnen vloeren op dezelfde manier beschermd worden als bij traditioneel sauswerk. Bovendien brengen we met deze techniek een dikkere laag saus aan, waardoor de wanden beter afneembaar blijven. Kortom; wel de voordelen van spuitwerk, maar geen nadelen!


Vrijblijvend advies bij u thuis en een gratis offerte?

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707