menu

Houtrotreparatie

Houtrot ontstaat wanneer houtwerk onbeschermd wordt blootgesteld aan de elementen. Er ontwikkelen zich dan schimmels die het hout aantasten. Dat kan tot lelijke plekken leiden! Gelukkig is er wat aan te doen. J&D Schilderwerken voert voor u de reparaties uit en zorgt ervoor dat uw houtwerk weer lang meegaat!

Volledige reparatie in de omgeving Nijkerk (Amersfoort)

Bij houtrot kunnen wij alle onderdelen van uw deuren, ramen en kozijnen repareren. Zo kunnen wij glaslatten herstellen, de aangetaste stukken hout uitfrezen en vervangen en de oppervlaktes weer plamuren om een mooi egale ondergrond te creëren. Indien nodig hebben wij zelfs de kennis in huis om glas te vervangen en onderdorpels te vervangen met hout, hardsteen of kunststof!

De oorzaak van houtrot aanpakken

Houtrot ontstaat doordat houtwerk zonder bescherming blootgesteld wordt aan de elementen. De bescherming van het houtwerk is normaal gesproken het schilderwerk. Dit kan echter aangetast worden door inbraak, waterschade of simpelweg verweren met de tijd. Het is daarom belangrijk om uw schilderwerk met enige regelmaat te onderhouden, en te repareren als er onverhoopt beschadigingen ontstaan. J&D Schilderwerken kan u daarbij van dienst zijn! Wij helpen u graag met al uw binnen- en buitenschilderwerk!

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


Vrijblijvend advies bij u thuis en een gratis offerte?

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707