menu

Buitenschilderwerk

Op zoek naar een schilder die het buitenschilderwerk in orde maakt?
J&D van den Brink Schilderwerken in actief in Nijkerk (Amersfoort) en omstreken.

J&D van den Brink Schilderwerken heeft de vakkennis en ervaring in huis om u prachtig schilderwerk te leveren dat ook nog eens lang mee gaat. Onze professionele schilders zijn klantgericht en streven altijd naar een perfect resultaat. Wij verzorgen met liefde uw buitenschilderwerk! Of het nu gaat om het schilderen van de kozijnen en deuren of het sausen van de gevels, in omgeving Nijkerk (Amersfoort) staan wij voor u klaar!

Buitenschilderwerk laten uitvoeren door J&D van den Brink Schilderwerken

Goed buitenschilderwerk is belangrijk voor de bescherming van uw houtwerk en gevels. Om problemen te voorkomen, is het noodzakelijk uw buitenschilderwerk minstens eens in de vijf jaar te vernieuwen. Wij helpen u daar graag bij. J&D van den Brink Schilderwerken zorgt ervoor dat uw houtwerk en gevels in topconditie blijven!

Een goede reiniging en voorbereiding zijn daarbij essentieel. Een vakkundig schilder zal altijd de ondergrond eerst reinigen, repareren en egaliseren. Bij buitenschilderwerk worden de gevels daarom altijd vooraf gereinigd met hoge druk en een algendoder. Uw lijst- en houtwerk maken we goed schoon en ontvetten we volledig. De ramen worden uiteraard afgeplakt om uw glas te beschermen. Vervolgens is het tijd om daar waar nodig scheuren in de kozijnen en deuren uit te frezen en oneffenheden te repareren. Ook het kitwerk en de plamuur worden daarbij nagekeken en behandeld!

Specialisaties buiten schilderwerk:

  • afplakken van de ramen
  • plamuren van oneffenheden
  • kitten van gebreken langs het glas
  • houtrot reparaties
  • het schilderen van de afgesproken werkzaamheden
  • kozijnen & deuren
  • dakkapellen

 

De juiste kwaliteit voor buitenschilderwerk

J&D van den Brink Schilderwerken streeft altijd naar een perfect en duurzaam resultaat. Daarom werken wij met de hoogste kwaliteit producten en zijn al onze sausen en verfproducten met zorg geselecteerd.
Bij het sausen van uw gevels maken wij gebruik van waterdoorlatende sausen om een langdurig net resultaat te garanderen. In al ons schilderwerk gebruiken wij de erkende en betrouwbare producten van Sikkens/Polyfilla. Als eerste verflaag gebruiken wij bijvoorbeeld Sikkens Primer Extra of Sikkens EPS. Dit schuren wij daarna licht op en om er zeker van te zijn dat er geen fijnstof achterblijft, nemen we het af met een kleefdoek. De tweede verflaag met Sikkens XD High Gloss zorgt ervoor dat het eindresultaat er luxe en glanzend uitziet, en dat uw houtwerk uitstekend beschermd is tegen de elementen!

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag advies betreffende uw buitenschilderwerk? Wij denken graag met u mee. Ook kunt u bij ons terecht voor geheel vrijblijvend kleuradvies. Neem gerust contact met ons op!


Vrijblijvend advies bij u thuis en een gratis offerte?

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707