menu

Binnenschilderwerk

Is uw huis toe aan binnenschilderwerk?
J&D van den Brink Schilderwerken is actief in de omgeving Nijkerk (Amersfoort).

Geen enkel huis is echt af zonder mooi binnenschilderwerk. De nette afwerking van wanden, deuren en kozijnen geeft een ruimte pas echt uitstraling, en maakt van een huis een thuis. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje op de muren of de afwerking van nieuwbouw, J&D Schilderwerk staat u bij!

Strak en duurzaam binnenschilderwerk

J&D van den Brink Schilderwerken staat voor vakkunde en ervaring. Onze professionele schilders werken alles perfect af, en maken alleen gebruik van de beste producten van Sikkens. Deze producten zijn milieuvriendelijk en geven altijd een strak resultaat.

Na het schuren en egaliseren van de afgesproken oppervlaktes maken wij gebruik van een kleefdoek om fijnstof te verwijderen. Vervolgens sausen wij de muren met Sikkens Pure Mat, een zeer duurzame en afneembare saus. Binnenschilderwerk doen wij met Sikkens Rezisto Primer en een verf van Sikkens die past bij uw wensen (Satin, Semi-Gloss of High Gloss). Deze verf is al zeer duurzaam, maar voor in de keuken brengen wij op matte verf nog een extra afneembare coating aan. Zo weet u zeker dat uw schilderwerk lang netjes blijft. Daar zijn wij zelfs zo zeker van, dat u bij ons maarliefst drie jaar garantie krijgt!

Winterschilder in de omgeving Nijkerk (Amersfoort)

Wilt u uw binnenschilderwerk weer eens laten opfrissen? Wacht daar niet mee tot het voorjaar! Van 1 november tot en met 1 maart profiteert u van maarliefst 15% winterkorting op alle binnenschilderwerkzaamheden bij J&D van den Brink Schilderwerken. Deze korting geldt op zowel het uurtarief als alle materialen!

Wanneer en hoe het u uitkomt

Binnenschilderwerk kan als lastig ervaren worden. J&D van den Brink Schilderwerken probeert de overlast te minimaliseren door de werkzaamheden slim in te plannen, uiteraard altijd in overleg met u. Voor bedrijven in de omgeving Nijkerk (Amersfoort) is er zelfs de optie om de werkzaamheden na werktijd te laten uitvoeren. Bovendien heeft u bij ons geen last van stof na het schuren; dankzij onze festool stofzuiger kunnen wij uw houtwerk stofloos opschuren! Zo blijft de ruimte netjes en heeft u er geen omkijken naar!

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag advies betreffende uw binnenschilderwerk? Wij denken graag met u mee. Ook kunt u bij ons terecht voor geheel vrijblijvend kleuradvies. Neem gerust contact met ons op!


Vrijblijvend advies bij u thuis en een gratis offerte?

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707