menu

Behangwerk

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat u kan helpen bij behangwerk in de omgeving Nijkerk (Amersfoort)? J&D van den Brink Schilderwerken is er voor u!

Glad stucwerk is mooi, maar is niet altijd even stootvast! Behang kan dan een betere oplossing zijn. J&D van den Brink Schilderwerken maakt gebruik van Renovlies naadloos vliesbehang voor egaal gekleurde oppervlaktes, maar helpt u ook met patroonbehang en modern behang.

Renovlies behang

Renovlies glasvezelbehang is hét alternatief voor glad stucwerk. Hoewel Renovlies een goedkopere optie is, is deze wandafwerking niet te onderscheiden van traditioneel glad stucwerk. Bovendien is het beter bestand tegen een stootje, is het scheuroverbruggend en zeer duurzaam. Renovlies kan voor u de oplossing zijn als u zoekt naar een sterke en strakke wandafwerking met een keurig gladde uitstraling!

Wandafwerking met patroon

In veel ruimtes kan een behang met (kleur)patroon een huiselijkere sfeer creëren dan een egale wandafwerking. Ook kan een modern behang beter passen binnen een thema of bij een specifieke inrichting. Ook dan kan J&D van den Brink Schilderwerken u helpen! Wij denken graag met u mee over de beste oplossing en het mooiste resultaat, en behangen met oog voor detail en duurzaamheid.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


Vrijblijvend advies bij u thuis en een gratis offerte?

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707